Heeft u een appartement gekocht? Open hier uw digitale woningdossier.

Plan

WONEN MET HAAGSCHE ALLURE

Rise Residences Sorghvliet Den Haag is een luxueuze appartementengebouw bestaande uit 21 zeer ruime appartementen. De appartementen worden gerealiseerd in een bestaand karakteristieke kantoorpand gelegen aan de Stadhoudersplantsoen 2 te Den Haag. Het door architect Piet Zanstra ontworpen gebouw (bouwjaar 1965) heeft zes verdiepingen en staat, behoudens de hoofdentree, vrij van de grond. De architect heeft zich destijds voor het ontwerp van het gebouw laten inspireren door de beroemde Franse architect en generatiegenoot van Zanstra, Le Corbusier. De opvallend vormgegeven luifel bij de hoofdentree verwelkomt de bezoekers van het gebouw op bijzondere wijze.

De verdiepingen bestaan uit respectievelijk drie en vier appartementen per laag. De 3-, 4- en 5-kamer appartementen hebben een woonoppervlak variërend van circa 100 m2 tot 200 m2. Op het dak van het gebouw wordt op bijna 30 meter hoogte een uniek penthouse gerealiseerd met een woonoppervlak van ruim 300 m2 en een gigantische dakterras van circa 240 m2.

Beleef de luxueuze afwerking van de appartementen en de smaakvol ingerichte algemene ruimte, waarvan het ontwerp mede tot stand is gekomen in samenwerking met een interieurarchitect.

Licht, ruimte en uitzicht

De gevels van het gebouw zijn opgetrokken uit fraai granieten panelen met een veelheid aan grote raamopeningen. De verdiepingshoge glazen puien, bestaande uit ramen en dubbele openslaande deuren, zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van het daglicht en de fantastische uitzichten.

Aan de zonnige achtergevel worden grote terrassen gemaakt, waardoor veel appartementen beschikken over zeer royale terrassen tot maar liefst 45 m2. Vanaf het terras heb je fantastische uitzichten over de wijk Zorgvliet, het Vredespaleis en een panoramisch uitzicht over de skyline van Den Haag.

De grotendeels uit glas bestaande erkers aan de zijde van de Johan de Wittlaan maken de woonkamers en keukens van deze appartementen nog ruimer en zorgen voor een prettige lichtinval en prachtige uitzichten richting de Johan de Wittlaan, Park Sorghvliet en het Vredespaleis.

Aan de zijde van het naastgelegen appartementengebouw worden in de bestaande gevelopeningen grote glazen raampartijen aangebracht en een extra balkon, toegankelijk door middel van een dubbele glazen schuifpui. De extra lichtinval en de mogelijkheid om het buitenleven in de woonkamer en keuken maken deze appartementen bijzonder.

Luxe, comfort en veiligheid

Op het maaiveld zijn op het volledig nieuw in te richten en afgesloten parkeerterrein ruimschoots parkeerplaatsen aanwezig voor de bewoners. Een groot gedeelte van de parkeerplaatsen is overdekt. Uitsluitend bewoners en bezoekers van bewoners hebben toegang tot het parkeerterrein rondom en onder het gebouw. De verlichting aan de onderkant van het gebouw en de fraai vormgegeven hekwerken met automatische bedienbare toegangspoorten bij de in- en uitrit staan garant dat u uw auto veilig en comfortabel kunt parkeren.

In het gebouw zijn 3 moderne liften aanwezig, waarvan 1 lift toegang geeft tot het penthouse en uitsluitend te gebruiken is voor de bewoner van het penthouse. Met de liften is het ook mogelijk de kelder te bereiken, waar de uniek grote bergingen van gemiddeld bijna 30 m2 zijn gelegen en een conciërgeruimte. Vanaf het parkeerterrein is het mogelijk de gemeenschappelijke fietsenstalling in de kelder te bereiken via een separate entree.

De interieurs van de appartementen zijn licht en ruim opgezet en hebben een plafondhoogte van 2,85 meter. De gelijkvloerse appartementen zijn standaard voorzien van vloerverwarming en zijn goed geïsoleerd dankzij de vernieuwde isolerende HR++-beglazing en onderhoudsarme kozijnen. In iedere ruimte kunt u de verlichting een eigen sfeer geven en met één druk op de knop bedienen of door middel van bewegingssensoren.

In de meeste appartementen kan behalve twee of drie slaapkamers ook een studeer- of werkkamer worden gecreëerd. De appartementen worden standaard voorzien van luxueuze badkamers en een fraaie en complete Bulthaup keuken. Kopers van de appartementen kunnen de indeling en afwerking naar wens aanpassen en gebruik maken van de diensten van een interieurarchitect.