Heeft u een appartement gekocht? Open hier uw digitale woningdossier.

Locatie

WONEN NAAST HET CATSHUIS

Rise Residences Sorghvliet Den Haag is gelegen aan het Stadhoudersplantsoen, hoek Johan de Wittlaan, in de wijk Zorgvliet, genaamd naar een eeuwenoud landgoed dat grenst aan de Scheveningseweg. De wijk is genoemd naar het buitenverblijf van Jacob Cats in de 17e eeuw, dat heden ten dage bekend staat als het “Catshuis”. De naam Sorghvliet geeft aan dat op het landgoed de zorgen van Jacob Cats over het besturen van de Republiek in de 17e eeuw vervlogen. Het was in deze tijd goed toeven in deze omgeving en dat is vandaag de dag nog steeds zo.

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Gelegen tussen het strand van Scheveningen en de Haagse binnenstad kunt u op deze locatie bij uitstek genieten van alles wat de stad te bieden heeft. In de nabijheid kunt u gebruik maken van een verscheidenheid aan speciaalzaken, restaurants en gezellige terrasjes in de bekende winkelstraat “De Fred” in het Statenkwartier.

Op loopafstand zijn in Park Sorghvliet overblijfselen van de Franse en Engelse landschapsstijl te ontdekken in de vorm van bruggetjes en aarden wallen. Ook kunt ontspannen in de Scheveningse Bosjes, het strand of de haven van Scheveningen met de jachthaven en de geweldige restaurants.

Zelfs cultuur is binnen handbereik. U loopt zo het Gemeentemuseum in voor een actuele tentoonstelling. De Haagse binnenstad is nooit ver weg met een keur aan musea en theaters.

UITSTEKEND BEREIKBAAR

Dankzij de ligging nabij belangrijke uitvalswegen kunt u met de auto eenvoudig uw bestemming bereiken in Den Haag en de omliggende gemeenten, maar ook snel naar Schiphol Airport, Amsterdam en Rotterdam. Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld met diverse bus- en tramhaltes in de buurt.